Home
Inleiding
Droomsymbolen
Waarom Droomsymbolen?
Over de auteur

E-boek
Dromen om wakker te worden

F-boek
Droomsymbolen,
Wegwijzers in je leven

Contact
Disclaimer


Laatst gewijzigd op:
Woensdag 7 Mei 2014 02:14

Copyright
Copyright © 2006 www.Droomsymbolen.nl
Deze pagina's vormen de officiŽle vertegenwoordiging van Droomsymbolen uit Goirle op Internet.
 
Disclaimer
De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door www.Droomsymbolen.nl. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en www.Droomsymbolen.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie. Hoewel www.Droomsymbolen.nl met zorg bepaalt naar welke sites wel of niet wordt verwezen, aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor gebroken links en de inhoud van internetpagina's waarnaar verwezen wordt.
 
Auteursrechten
www.Droomsymbolen.nl behoudt zich het auteursrecht op de "via www.Droomsymbolen.nl verstrekte informatie" inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is derhalve niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiŽren zonder schriftelijke toestemming van www.Droomsymbolen.nl. Via e-mail op de contactpagina kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.
 
E-mailbericht
De informatie verzonden met een e-mailbericht uit deze site is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik door onbevoegden, openbaarmaking of vermenigvuldiging is verboden. Aangezien technisch nog niet gegarandeerd kan worden dat dit bericht niet is veranderd door derden kan de afzender niet aansprakelijk zijn in geval van onjuiste overbrenging van het e-mailbericht en/of bij ontijdige ontvangst daarvan.